De verdediging van een luitenant-kolonel die met 3 keer zwaar levenslang is veroordeeld en het zwijgen van de rechters!

Waarom zijn de autopsies niet gedaan van de 249 mensen die zijn overleden op 15 juli?

Waarom is het ballistiek rapport niet opgenomen in het dossier van de couppoging terwijl wij daarom vroegen?

Waarom worden de kogel ballistiek en de serienummers van de wapens die mijn soldaten gebruikten, van het wapen die op mijn naam staat en welke ik gebruikte opgenomen in het dossier?

Er zijn 600.000 officiers, soldaten, korporaals, sergeants aanwezig, maar enkel 1000 daarvan zijn opgepakt met een beschuldiging voor deelname aan de couppoging. 670 van de 1000 zijn studenten van het militaire academie en zijn 16 jaar oud. Er zitten geen kogels in hun wapens. 5 van de 460 vliegtuigen die onder ons bevel zitten hebben deelgenomen aan de couppoging. Het is mogelijk om aan de hand van de serienummers van de wapens op de vliegtuigen en de serienummers van de munitie te achterhalen of deze echt hebben deelgenomen.

Waarom heeft het land wat binnen 20 seconden het Russische vliegtuig heeft neergehaald, de vliegtuig die 9 uur lang over zijn hoofdstad vloog neergehaald? Daarbij hebben we 13.000 tanks ter beschikking, maar er wordt gezegd dat wij dus zogenaamd de intentie hadden om met 15 tanks een couppoging te plegen in Turkije. Jarenlang krijgen we militaire opleidingen. Zoiets zeggen is gelijk aan ‘jij bent gek’ zeggen tegen ons. Hoe kan het zijn dat er inlichting komt van een zwager en niet van de inlichtingendienst? Ik vraag heren rechters als u onafhankelijk bent. Hoe kan het zijn dat 1 uur na de couppoging de gemeentelijke auto’s op een volle manier komen naar de deuren van de militaire eenheden? Hoe zijn er 1000den vragen gevuld?

Met alle respect, Ik ga hier geen commentaar op leveren. Tijd is de beste medicijn. Binnenkort zal alles boven water komen.